Mariánské Lázně - Klatovy 2:2

První velkou šanci měl v 8. minutě klatovský Bezděk, který se po přihrávce Krejčího ze strany ocitl sám před brankářem domácích. Ten ale vyběhl a střelu klatovského útočníka vyrazil. O tři minuty později Bezděk centroval na zadní tyč, kde byl Harmady. S gólovou hlavičkou si ale neporadil a mířil těsně vedle. Ve 14. minutě centroval od rohového praporku opět Bezděk, na vápně se do balónu opřel Krejčí a nádhernou střelou z voleje trefil břevno. První branka přišla ve 42. minutě, kdy se po faulu Jandy kopal pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Jan Bílek a poslal domácí do vedení.

Komplikace pro Klatovy přišly hned na začátku druhého poločasu. V 50. minutě si totiž vykloubil malíček gólman Rojík a v brance ho vystřídal zkušený Jan Herman. V 54. minutě napřáhl za vápnem klatovský Krejčí, ale jeho střela těsně minula branku. Stejný hráč rozehrával o minutu později přímý volný kop, jeho střela zapadla do brány, ale pro ofsajd hráčů, kteří se sice míče nedotkli, ale brankaři clonili ve výhledu, branka uznaná nebyla. V 68. minutě se dočkali domácí dvoubrankového vedení, když z ojedinělé šance zvýšil Drahorád. V 71. minutě dostal míč za obranu hodtující Kadlec, ale jeho střelu z úhlu brankář vyrazil na roh. Klatovy se zasloužené branky dočkaly v 83. minutě, kdy Krejčího centr zakončoval Kadlec, jeho střelu brankář vyrazil, ale dobíhající Lukeš se prosadil z dorážky hlavou. V 85. minutě se dostali do své druhé vážnější šance v druhém poločase také domácí. Do otevřené obrany zaběhl domácí záložník, ale Herman jeho nájezd zneškodnil, když vytáhl zákrok nohou. Hned z brejkové situace mohl vyrovnat Lukeš, dostal dlouhý míč do vápna od Kadlece, ale v klíčovém okamžiku mu chyběl krok. Vyrovnání přišlo v 90. minutě, kdy Krejčí zahrával volný přímý kop, našel volného Lukeše a ten placírkou uklidil míč do sítě.

O druhém bodu tak rozhodovala střelba pokutových kopů a v ní byli úspěšnější domácí. Pokutové kopy Klatov proměnili Krejčí a Bezděk, neproměnili Janda a Kadlec.

Poločas: 1:0. PK: 4:2. Branky: 42. (PK) Bílek, 68. Drahorád - 83., 90. Lukeš.

Sestava Klatov: Rojík (52. Herman) - Vítovec (72. Sýkora), Janda, Mészáros, Lukeš, Harmady (46. Brož Martin), Kotrba, Jůda (68. Matějka Daniel), Lukeš, Bezděk, Krejčí.