Prvních osm minut hrála obě mužstva opatrný fotbal. Pak už dominovala Viktoria. V 9. minutě trefil Hejda ještě tyč branky Dukly, ale o dvě minuty později už umístil centr Hrošovského do Radovy branky. Po čtvrthodině hry zvyšoval Hrošovský na 2:0 po té, co se řítil s Krmenčíkem sám na Radu. Plzeňský útočník přihrál míč Hrošovskému před prázdnou bránu. Třetí gól Viktorie vsítil Michael Krmenčík. Kopic přenesl balon z pravé strany nalevo na Havla, který posadil míč na hlavu Krmenčíka. Čtvrtý úder hostům z Prahy zasadil Hořava, když ze značky pokutového kopu zužitkoval Kopicovu nahrávku střelou do protipohybu Rady. 

Do šaten Viktorii vyprovodil bouřlivý potlesk tribun.

Ve druhém poločase neškodní hosté zahrozili tyčkou po Holendově hlavičce. Viktoria si ale náskok v pohodě pohlídala a utkání dotáhla k jasnému vítězství 4:0.

Dvě minuty před koncem duelu fanoušci vyvolávali jméno Pavla Vrby.         

Poločas: 4:0. Góly: 11. Hejda, 16. Hrošovský, 33. Krmenčík, 42. Hořava. ŽK: Krmenčík – Hanousek, Kušnír. Diváci: 9624.

Viktoria: Hruška – Řezník, Hejda, Hájek, Havel – Hrošovský (81. Kolář), Živulič – Kopic, Hořava, Zeman (70. Petržela) – Krmenčík (59. Řezníček).

Dukla: Rada – Kušnír, Bezpalec (46. Ostojič), Jiránek, Podaný – Hanousek – Bilovský (76. Koreš), Tetour – Schranz, Brandner (46. Mustedanagič) – Holenda.

Pavel Vrba: Utkání bych rozdělil na dvě části. V té první jsme hráli velice dobře, měli jsme i štěstí, že jsme brzy dali gól a Dukla musela hrát otevřeně. Nám se pak dařilo dostávat do brejkových příležitostí a gólové situace jsme zakončovali. Bohužel ve druhém poločase už jsme nebyli tak přesní. Možná se na tom podepsalo i to, že nás ve středu čeká těžké utkání. Nebyli jsme tolik běhaví jako prvních 45 minut, takže zápas už neměl takovou kvalitu. I když Dukla měla nějaké šance, tak jsme si vývoj utkání pohlídali. Výsledek 4:0 je pro nás hodně povzbudivý do dalších zápasů. Dukla hrála dobře, ale pykala za to, že jsme byli mimořádně úspěšní ve finální fázi. V prvním poločase jsme vstřelili čtyři góly z pěti střel, což se tak často nestává. Duklu jsme rychlostně přehrávali a trestali ji za chyby.

Největší vodní nádrž v kraji - Hracholusky
Hracholusky se začínají kazit