Ten kvůli neuspokojivým výsledkům skončil na lavičce klatovského celku už dvě kola před koncem podzimní části. Zbylé dva zápasy pak dotrénoval sportovní manažer Karel Krejčí, který měl výběr nového kouče na starost. „Měl jsem pět kandidátů. Když jsem z nich vybíral, tak jsem si řekl, že nejlepší bude, když se vrátí Milan Dejmek. Kluky zná, poslední půlrok měl tady úspěch, skončili na čtvrtém místě, což byl pro Klatovy velký úspěch," prozradil nového šéfa lavičky Krejčí.

Pro Dejmka to znamená návrat do Klatov po půl roce. Na konci minulé sezony odešel za výzvou do třetiligových Domažlic, kde však byl pro špatné výsledky odvolán. Podle jeho slov se mu z Klatov neodcházelo lehce, protože cítil, že má mužstvu ještě co dát. Teď bude moci na svou práci opět navázat.

Aby se Klatovy rychle dostaly z prostředku tabulky výše a neměly starosti se záchranou, chce klubové vedení okysličit kádr novými hráči. „Snažím se o příchod minimálně dvou hráčů, kteří by měli na základní sestavu. Jednoho spíše ofenzivního a jednoho defenzivního. To jsem i Milanu Dejmkovi slíbil. Ještě jsem pracoval na třech mladých fotbalistech z Ukrajiny, kteří možná přijedou na zkoušku. Působili v juniorce ligového manšaftu," nastínil možné posílení týmu Krejčí.

ROZHOVOR SE STARONOVÝM TRENÉREM KLATOV MILANEM DEJMKEM NAJDETE VE STŘEDEČNÍM TIŠTĚNÉM KLATOVSKÉM DENÍKU.