Deset z nich do ankety nominovali sportovní reportéři z Plzeňského kraje i na základě krátkých konzultací s lokálními funkcionáři, trenéry nebo samotnými hráči. Jedenáctého do party jste pak minulý týden vybrali vy – naši milí čtenáři.

A koho, že jste to do soutěže, která mimochodem probíhá ve všech okresech České republiky, vlastně "protlačili"?

Tomáše Jůdu z TJ Žichovice, který získal nejvíce nominací. „Moc děkuji za nominaci. Je to pro mě milé překvapení. Obzvlášť pak v tak velké konkurenci výborných fotbalistů, které klatovský okres nabízí,“ svěřil se Deníku Tomáš Jůda.

Tomáš Jůda.
Unikátní soutěž se blíží. Jedenáctým borcem do party je Tomáš Jůda ze Žichovic

Mezi další borce, kteří od 30. března usilují o triumf, patří spoluhráči Jůdy z žichovického týmu Ion Butnaru a Karel Krejčí, klatovské trio Milan Mészáros, František Diviš a Adam Aizner a dále také Radek Kočí (Svatobor Hrádek), Jiří Dolejš (Mochtín), Miroslav Vrhel (TJ Sušice), Michal Poupa (Dešenice) a kapitán nýrské Okuly Tomáš György.

Konec hlasování prostřednictvím ankety na webu Klatovského deníku (v tomto článku níže) je 30. dubna 2021 ve 23.59 hodin. Vítěz získá volnou sázenku na 1000 korun od Fortuny, titul a novinovou plaketu. Kdo se stane nejpopulárnějším fotbalistou Klatovska? Je to pouze na vás!

Start hlasování: 30. března 2021 00:01. Konec hlasování: 30. dubna 2021 23:59. Ceny pro vítěze: titul Nejpopulárnější fotbalista okresu, unikátní novinová plaketa od Deníku a volná sázenka na 1000 korun od Fortuny.