Už v sobotu mohou svěřenci sušického trenéra Petra Jandy svou bodovou sbírku rozšířit o další tři kousky. V cestě ale stojí nepříjemný domácí výběr Starého Plzence, který v prvním kole druhé nejvyšší krajské soutěže uspěl na půdě Mochtína poměrem 2:0.

„Tím, že nám v letní přestávce odešla spousta hráčů, lepíme sestavu, jak se dá. Zápas prvního kola proti Kaznějovu ale špatný nebyl. Zejména výkon ve druhém poločase mě potěšil,“ řekl trenér Sušice Petr Janda. „Co se týče zápasu v Plzenci, tak uvidíme, v jakém budeme složení. Domácí budou chtít určitě vyhrát, ale my se o body také porveme,“ dodal Petr Janda.

V akci uvidí fotbaloví fanoušci také další zástupce klatovského okresu. Horažďovice, které před týdnem dostaly nařezáno od rezervy Rokycan, hostí Holýšov, jenž se ještě vloni pohyboval mezi krajskou elitou a patří k největším favoritům letošního ročníku I. A třídy. A první zápas toho byl důkazem. Holýšovští doma smetli Bukovec 7:0 a pro tři body si jedou i teď do Horažďovic. Je ale jasné, že borci z Horažďovic nedají svou kůži lacino.

V dalších zápasech přivítají Žichovice fotbalisty Kralovic, Mochtín vyzve celek Žihle a hráči Svéradic jedou na duel druhého kola do Bukovce.

Author Král Šumavy MTB 2018 - Memoriál Františka Šraita: start závodu na 105 km na klatovském náměstí Míru
Silniční Král Šumavy se blíží. Tak co, pojedete?