A to i přesto, že domácí fotbalisté byli v prvním poločase aktivnější a do kabin odcházeli za stavu 1:0. „Musím přiznat, že soupeř byl v první půli na hřišti lepší. My se nedokázali vyrovnat s jeho hrou, sami jsme měli jen jednu polostřelu,“ přiznal trenér Mochtína Jiří Dolejš. „Naštěstí jsme inkasovali pouze jednou a stále tak živili naději na nějaký bodový zisk,“ pokračoval kouč.

Mochtín porazil Sušici, archivní fotogalerieMochtín porazil Sušici, archivní snímek.Zdroj: archiv Deníku

Sušice nakonec na svou slabší produktivitu doplatila. Mochtínští totiž těsně po obrátce vyrovnali, a pak skóre otočili. V obou případech se prosadil Tomáš Velek. „Něco jsme si v kabině řekli, něco změnili a jsme rádi, že jsme to nakonec zvládli. Důležité bylo, že jsme na začátku druhého poločasu dokázali vyrovnat, a pak relativně brzy přidat i druhou branku,“ kvitoval trenér vítězů.

Nýrsko v úvodních pěti kolech ztrácí na první místo pouze bod. Trápí jej ale bídná koncovka.
Stále bodují, ale střelci se trápí. Jsem z toho smutný, přiznává trenér Kalivoda

Jeho tým pak přežil i obrovský tlak soupeře. „My po druhém vstřeleném gólu zalezli a domácí nás zatlačili. Vyrovnat se jim ale naštěstí nepodařilo,“ oddechl si Dolejš, jenž výhru považuje spíš za šťastnou. „Sušice si bod určitě zasloužila, ale pochopitelně jsme rádi, že jsme zvítězil doplnil kouč Mochtína.

TJ Sušice - TJ Sokol Mochtín 1:2 (1:0)

Branky: 36. Vinický – 52. a 61. Velek. Rozhodčí: Bína. ŽK: 0:0. Diváci: 120.
Sušice: Mařík – Pivetz, Kodýdek, Pechek, Patrik Hubáček (63. Kadlec), Kysilka (78. Kysilka), Klíma, Krůs, Budil (9. Marek), Kramár (63. Tuček), Vinický. Trenér: Pavel Hrubec. Mochtín: Blahník – Lysek, Dolejš, Bejvl, Pretzelmayer, Čeleda, Velek, Gajdušek (83. Osvald), Šafránek, Plánička, Smolík. Trenér: Jiří Dolejš.


Načítám tabulku ...