„Těžko se mi zápas hodnotí, protože Viktorka byla jednoznačně lepší a k ničemu nás skoro nepustila,“ sdělil Deníku zklamaný trenér Klatov Michal Hoffmann.

Na druhé straně barikády naopak panovala spokojenost. „Určitě. Chtěl bych pochválit celý tým za přístup, nastavení v hlavě i kvalitu. Pozitivem je pět vstřelených branek, i když jsme jich podle mě mohli dát daleko více,“ říkal trenér starších dorostenců plzeňské Viktorie Josef Parlásek.

Pořádají nábory malých fotbalistů.
Pořádají nábory malých fotbalistů

Celkově byl ale klatovský trenér s turnajem i dalšími přípravnými zápasy relativně spokojený. „Určitě. Odehráli jsme hodně zápasů, ve kterých dostali šanci ukázat se všichni. Zejména pak mladí kluci, kteří mě nezklamali. Myslím si, že tady máme talentované hráče, kteří jsou budoucností klatovského fotbalu,“ míní lodivod.

Poslední přípravné utkání před krátkou dvoutýdenní pauzou měla jeho parta odehrát ještě v neděli se Žákavou, z toho ale nakonec sešlo. „Bohužel, soupeř by se nesešel, takže se utkání nakonec zrušilo. Teď nás čeká volno a od 15. července se začínáme připravovat na sezonu,“ dodal Hoffmann.

SK Klatovy 1898 - FC Viktoria Plzeň U19 2:5
Branky: Janda, Prančl – Aubrecht 2, Jedlička, Krůta, Prokop.