Sportovní reportéři Deníku pro vás ve spolupráci s trenéry jednotlivých mužstev a dalšími odborníky přichystají vždy výběr pěti fotbalistů, kteří na sebe svým výkonem v daném kole pozitivním způsobem upozornili.

25. kolo KPM: TJ Zruč (modří) - TJ Holýšov 4:0 (3:0).
KRAJSKÝ PŘEBOR: Emoce v Chotíkově, kvůli sudímu. Pleško: Nenecháme to bez odezvy

A vy pak hlasováním v naší anketě na webu sami rozhodnete, kdo z nich se stane vítězem. S ním pak přineseme v sobotním Deníku i na webu rozhovor. Svoje hlasy můžete posílat vždy do středeční půlnoci.

Vítězové jednotlivých kol:
16. kolo:
Jan Schimmer (Horní Bříza), 17. kolo: Ondřej Pavlas (Stříbro), 18. kolo: Martin Švehla (Lhota), 19. kolo: Miroslav Hojda (Jiskra B), 20. kolo: Ondřej Kotrnoch (Lhota), 21. kolo: Jakub Šroubek (Lhota), 22. kolo: Adam Král (Zruč), 23. kolo: Jakub Volák (Radnice), 24. kolo: Lukáš Volek (Bolevec).

Bolevecký Lukáš Volek
Volek: Jsem rád, že jsem pomohl góly, a věřím, že se zachráníme

Nominace (25. kolo)

Matěj Kostka (Lhota): Mladík v sestavě trenéra Petra Nyklese si v jednom z víkendových šlágrů na půdě TJ Sokol Radnice obul ty správné střelecké kopačky. Nováčkovi soutěže totiž nasypal hattrick a stal se ústřední postavou při vítězství svého týmu 4:2. „Nominaci si určitě zaslouží," přitakal trenér Petr Nykles, jehož tým se v tabulce posunul na čtvrté místo právě před Radnice. Na druhé Nýrsko přitom Lhota ztrácí pouze tři body.

Oliver Kastelic (Zruč): Nejen, že Holýšovu v sobotu dopoledne vstřelil dvě branky, ale celkově odehrál výborné utkání. Jeho výkon ostatně ocenil také trenér Jan Kraus. „Společně s Martinem Fryčkem nejlepší hráč na hřišti. Byl aktivní, navíc se dokázal dvakrát střelecky prosadit," těšilo kouče.

Luděk Leitl (Tlumačov): Zkušený kapitán tlumačovského Startu znovu ukázal, že je pro tým velice důležitým, a v současnosti  nepostradatelným hráčem. V nedělním souboji 25. kola na hřišti Staňkova vstřelil dvě branky a rozhodl tak o vítězství svého mančaftu 2:1.

Milan Ungr (Rapid Plzeň): K vítězství Rapidu v plzeňském derby na hřišti Bolevce 5:2 přispěl hattrickem 26letý Milan Ungr, když vstřelil první tři góly svého celku. Soupeř dokázal dvakrát vyrovnat, ale na jeho třetí branku už nezareagoval. „Nominaci na hráče kola si zaslouží. Dá se říct, že udělal zápas,“ okomentoval počin svého svěřence trenér Pavel Šimsa.

Marek Šafanda (FK Nepomuk): Na hřiště v páteční předehrávce ve Vejprnicích přišel zkušený fotbalista až po hodině hry, přesto se stal hrdinou zápasu. Čtyři minuty poté, co hrající kouč domácích Lukáš Paul vyrovnal strhl vedení zpátky na stranu Nepomuku, který tak získal tři cenné body.