Parta trenéra Michala Hoffmanna tak odčinila předchozí porážku na Petříně a pojistila si třetí místo v tabulce. „V prvním poločase jsme dostali hloupý gól ze standardní situace a prohrávali. Pak jsme sice vyrovnali, ale do kabin jsme inkasovali podruhé. Kluci byli trošku dole, ale říkal jsem jim, ať jsou trpěliví a makají. Musím je za výkon ve druhé půli pochválit," říkal spokojený kouč Klatov a záhy vyzdvihl zkušeného Antonína Presla, který přišel do hry až v 63. minutě.

„Tonda nenastoupil od začátku, protože měl svalové zranění a nechtěli jsme nic riskovat. Poslali jsme ho na hřiště až po hodině hry, ale hned se stal klíčovým mužem, když připravil dvě branky. Není náhoda, že si ve své kariéře zahrál druhou ligu, jeho přítomnost na hřišti je vždycky znát. Sice na place strávil chvíli, ale stal se rozdílovým hráčem, předvedl skvělý výkon," dodal Hoffmann.

SK Klatovy 1898 - Hvězda Cheb 4:2

Poločas: 1:2. Branky: 40. Lukeš, 66. Michal Marek, 67. J. Zajíček, 90+1. Šoul - 25. Eisenreich, 45+1. Kubinec. Rozhodčí: Žurek - Eibl, Janíček. ŽK: 4:6 (22. J. Zajíček, 56. Aizner, 60. Lukeš, 90. Krejčiřík - 36. Hrotek, 59. Netrval, 62. V. Janda, 81. Bauer, 85. Wagneter, 90+2. Plíhal) + Miroslav Šebesta (trenéra Chebu). Diváci: 150. SK Klatovy 1898: Valeš - Aizner (59. Krejčiřík), Šoul, Michal Marek, Mészáros, J. Zajíček, Vacek, Brabec (63. Presl), Sojka, Lukeš (87. Lukáš Marek), Prančl. Trenér: Michal Hoffmann. Hvězda Cheb: Wagneter - Plíhal, Kubinec, Hucl (46. V. Janda), F. Kompit (79. Znak), Eisenreich, Komberec, Beneš (75. L. Kompit), Netrval, Bauer, Hrotek (64. Anděl). Trenér: Miroslav Šebesta.


Načítám tabulku ...
24. kolo FORTUNA ČFL, skupina A: TJ Jiskra Domažlice (bílí) - Benešov 2:0 - oslava Chodů po druhém zásahu kapitána Petra Mužíka.
FOTO: Jiskra porazila Benešov, tři body režíroval dvougólový kapitán Mužík