Rokycany navázaly na dobrý výkon proti Radnicím a svého soka ze středních Čech rozstřílely pod umělými světly jednoznačně 5:1. Trenér Milan Dejmek tak mohl být spokojený. „Tochovice hrají sice také divizi, ale upřímně jsem čekal, že nás prověří víc. Kluci pokračovali ve výkonu, který předvedli v sobotu proti Radnicím. Zejména dopředu jsem mile překvapený a musím to zaklepat, že nám to tam zatím padá. To je příjemná změna oproti zápasům na podzim. Vítězství 5:1 je super, ale je to stále jen příprava a nijak zvlášť bych to nepřeceňoval,“ řekl Deníku rokycanský trenér Milan Dejmek.

Z archivu, 4. kolo divize A: SK Klatovy 1898 - FC Rokycany 2:0 (0:0).Z archivu, 4. kolo divize A: SK Klatovy 1898 - FC Rokycany 2:0 (0:0).Zdroj: Deník/Martin Mangl

Ačkoliv utkání s Tochovicemi hodnotil vesměs kladně, mrzela ho některá okénka v obraně. „Dostali jsme gól z penalty, ale ještě tam měl soupeř dvě šance, ze kterých mohl skórovat. Jednou po špatné rozehrávce, podruhé po nedůrazu při bránění protihráče,“ pokračoval kouč s tím, že nejprve jeho tým zachránil odmávaný ofsajd, ve druhém případě zase skvěle zasáhl gólman.

Další utkání čeká desátý tým podzimní části divizní skupiny A v sobotu, kdy Rokycanští vycestují do Karlových Varů. Tam od 11 hodin změří síly s třetiligovou Slavií. „To už bude o ničem jiném,“ uvědomuje si Dejmek.

Zimní příprava: FC Rokycany - TJ Sokol Radnice 9:0.
Kouče divizních Rokycan potěšila chuť hráčů, zapracovat chce na agresivitě