Od té doby fotbalisté Klatov na zisk tří bodů čekali. Druhá plnohodnotná výhra přišla až nyní o víkendu, kdy svěřenci trenéra Michala Hoffmanna doma přehráli favorizovanou Soběslav 2:1.

Západočeši měli brilantní vstup do zápasu, a kdyby ve 20. minutě vedli třeba o tři góly, nemohli by říct hostující borci ani popel. „Máme tři body a to je hlavní. Kluci hráli přesně to, co jsme si před zápasem řekli. Je pravda, že jsme mohli po deseti dvaceti minutách hry vést výraznějším rozdílem, ale góly jsme nedali. Bohužel, tak to někdy bývá,“ říká trenér Klatov Michal Hoffmann. „Kluci ale nepolevili a nakonec jsme se dočkali. Fanda (František Diviš – pozn. autora) to tam dvakrát propasíroval,“ liboval si kouč.

Ten za předvedený výkon pochválil ale celé mužstvo. „František Diviš má teď fazónu, padá mu to tam. Je to nesmírně pracovitý hráč, a i když je to pravák, zase se prosadil levou nohou. Ale všichni odevzdali parádní výkon. Milan Mészáros na stoperu nebo Jarda Rojík v brance,“ chválil své svěřence trenér Hoffmann. „Ale výhra nad Soběslaví je jen dílčí úspěch. Bodů máme pořád málo. Musíme dál tvrdě pracovat a já věřím, že se výsledky dostaví,“ má jasno klatovský kormidelník.

Ilustrační foto.
Migranty objevil řidič až při vykládání auta v Sušici