Sportovní redakce Klatovského deníku si pro vás ve spolupráci s florbalovým oddílem klatovského Sport Clubu připravila soutěž o vskutku zajímavé ceny. A o co jde? Je to vlastně prosté.

„Dnešní situace ohledně výskytu koronaviru v České republice nám bohužel nedovolí trénovat na vnitřních a vnějších sportovištích, jak jsme byli v předchozích dnech či týdnech zvyklí. Stále je ale důležité se nadále hýbat a sportovat, aby člověk přispěl ke svému fyzickému i duševnímu zdraví. Proto společně s Klatovským deníkem spouštíme projekt inspirovaný Českých florbalem, díky kterému se můžete nejenom hýbat a trénovat, ale zároveň také vyhrát nějakou cenu. Ukažte pomocí fotek nebo videí, jak trénujete doma vy a inspirujte tím nás i ostatní,“ popsali jednoduchá pravidla soutěže členové vedení Sport Clubu Klatovy.

Ale co by to bylo za soutěž, kdybychom vás nějakým způsobem nemotivovali.
Hrát se bude o florbalové vybavení a klubový sortiment Sport Clubu Klatovy. Vaše videa nebo fotky posílejte na e-mailové adresy info@florbal-klatovy.cz a martin.mangl@denik.cz.

Do textu zprávy nezapomeňte napsat své jméno a příjmení, případně i název klubu, za který hrajete. Čas na zaslání videí či fotek z pohodlí domova máte až do 27. března (do 12 hodin). Poté budou všechny příspěvky zveřejněny na webu Klatovského deníku a o vítězi rozhodne hlasování samotných čtenářů. Sportu zdar a viru zmar!

Tipy a triky: Nejvíce oceníme florbalovou dovednost a kreativitu, fantazii se meze nekladou. Můžete posílat videa a fotky od úplných základů až po náročnější triky.

DOROSTENCI FLORBALOVÝCH KLATOV (na archivním snímku) na závěr letošní sezony obrali o dva body favorizovaný Sokolov a přehráli poslední Interobal.
Florbalisté potrápili lídra, otloukánka porazili