Posílejte nám na náš redakční e-mail a nebo poštou své fotografie v následujících kategoriích:

HOUBAŘSKÝ ÚLOVEK

Podařilo se vám najít během houbařské sezony netradičně velkou nebo zajímavou houbu či velké množství hub? Vyfotografujte se s nimi a pochlubte se.

NAŠE LÉTO

Jedete na dovolenou do zahraničí, nebo budete „brouzdat" po výletech v Česku? Trávíte dovolenou s dětmi na zahradě? Podařil se vám hezký snímek? Pošlete nám ho.

RYBÁŘSKÝ ÚLOVEK

Podařilo se vám chytit opravdu parádní úlovek, rybu vašich snů? Vyfotografujte se s ní a pochlubte se.

MOJE ZAHRÁDKA

Máte zahradu rozkvetlou tak, že se v ní cítíte jako v ráji? Máte krásnou skalku či květináče na okně? Podařilo se vám vypěstovat gigantickou okurku, rajče nebo třeba dýni? Neváhejte a pochlubte se ostatním čtenářům Deníku.

Své fotografie posílejte neupravené v plném rozlišení se svým jménem, adresou a telefonním číslem a především s popisem, co je na snímku, na e-mail: redakce.klatovy@denik.cz nebo na adresu Klatovský deník, Zlatnická 29/I, 339 01 Klatovy. Soutěž pro vás připravujeme ve spolupráci s rybářskými potřebami Milan Klatovy, Intersportem Klatovy, Quovadis technology Klatovy, Muzeem Chodska a Galerií Klenová.

Soutěž končí v pátek 13. září. Vítěze vybere porota složená ze členů redakce a partnerů a v následujícím týdnu je vyhlásíme. Obdrží dárkové balíčky a budou zveřejněni v Klatovském deníku, kde budou již v době konání soutěže zveřejňovány všechny zaslané fotografie. Nejhezčí snímky najdete také na internetových stranách Deníku.

Těšíme se na vaše fotografie.