„Moc jiných možností nebylo. Dlouho jsem přemýšlel, jak to oslavit a jestli to vůbec oslavit. Pak jsem si uvědomil, že nejlepší to bude doma, čili na Špičáku v Železné Rudě, a hudbou, kterou mám nejradši. Takže jsem to skloubil a mám z toho dobrý pocit, protože hrát doma je fajn. Tady v Rudě se moc muziky neděje a já hraji všude po republice pro hrozně lidí a tady ne, takže se těším, že to tady uvidí i rodiče a snad na mě budou pyšní,“ vysvětlil volbu místa Ztracený.

Slavil své narozeniny a přiznal, že nemá žádné přání, protože je šťastný a spokojený a má vše, co si kdy vysnil. Myslel ale také na lidi, aby při jeho koncertu neměli žádné omrzliny. „Kdyby se opakovaly roky mezi třicátým a třiatřicátým rokem a zůstal jsem tak jak jsem, to by bylo mé přání, ale to bohužel asi neklapne,“ řekl Ztracený a dodal, že přeci jen jeden sen by si chtěl nyní splnit: „Přemýšlel jsem, že bych si dal za dárek Ameriku, protože tu jsem chtěl vždy vidět a teď jsem v letech, kdy je ten správný čas, tak to asi dopadne.“

Koncert si lidé užívali. „Je to fajn, i když je hrozná zima. O to víc se musíme hýbat, abychom se zahřáli. Na koncertě v zimě a venku jsem ještě nikdy nebyla,“ sdělila jedna z návštěvnic Marcela Šilhanová.

Olympic v Klatovech.
PODÍVEJTE SE: Olympiku tleskali lidé ve stoje, třikrát za sebou