Mezi ženami se nejlépe dařilo ženám z Hadravy, na druhém místě skončil celek Nýrska, třetí byly hasičky ze Strážova a čtvrté ženy ze Sušice. Mužkou část soutěže opanovala Bystřice, druhý byl tým z Hadravy a na třetím místě se umístila Střeziměř. „Bylo to náročné, jdeme ještě do soutěže o pohár starosty. A protože jsme aktivní, jedeme i na soutěž do Kolince," řekla Deníku jedna z členek členka sušického družstva. 

Soutěž se letos konala na novém místě. „V areálu v Luhu došlo k majetkovým změnám, neměli bychom tam potřebné zázemí. Proto jsme soutěž přesunuli na hřiště Základní školy v Lerchově ulici. Sem sice musíme dovážet vodu, ale s tím si jako hasiči dokážeme snadno poradit," konstatoval velitel sušické dobrovolné jednotky Luděk Klimenda.

Soutěže o pohár starosty se zúčastnilo 11 družstev. Nejlépe se vedlo hasičům z Tupadel, na druhém místě skončila Střeziměř a třetí byli hasiči ze Źáhorčic. Nejlepšího umístění ze tří družstev Sušice dosáhlo první mužské družstvo, které skončilo na šestém místě.