Po letní pauze už jsou zase filmaři v plném zápřahu, ze Šumavy se nyní přesunuli do Klatov. Natáčeli tam v bývalé nemocnici, v autosalonu, v advokátní kanceláři, v ulicích v centru města či v již zmíněném parku. A to zdaleka nejsou všechna zákoutí Klatov, která budou v televizi k vidění. „Oproti minulé sérii je náš pobyt v Klatovech mnohem delší, budeme tu natáčet skoro měsíc," prozradil Deníku režisér a autor projektu Jaroslav Soukup.

Natáčení v Klatovech si přes chladné počasí užívala i herečka Jaroslava Stránská. „Klatovy znám, protože sem jezdíme s divadlem, a mám je moc ráda. Je to město, které jsem si celé prošla a které se mi líbí. Navíc tu mám spoustu známých – v divadle, v nemocnici i jinde," pochvalovala si sympatická herečka, kromě níž v Klatovech natáčejí i další známé tváře z Policie Modrava. Za všechny můžeme jmenovat Soňu Norisovou či Jaroslava Satoranského.

Natáčení by mělo skončit v říjnu, druhá řada seriálu by se podle předběžného plánu mohla vysílat na TV Nova na jaře 2017.