Během čtyř dní bylo k vidění deset představení, kromě toho si návštěvníci měli možnost prohlédnout putovní výstavu Čtvrtstoletí západočeských divadelních přehlídek.

Pořadatelé byli s přehlídkou spokojeni, i návštěvnost byla uspokojující. „Chodilo hodně lidí. Deset představení vidělo zhruba pět set lidí, což je v průměru padesát lidí na představení, což je je úžasné. Jsou do toho zahnuté i dopolední představení, na která tolik lidí nechodí. Přehlídka měla pěknou úroveň a moc nás potěšilo, že chodili i mladí lidé,“ zhodnotila za pořadatele Libuše Mužíková, která byla potěšena i tím, že i divadlo hrají mladí lidí a udržují tradici ochotnických divadel. „To byl smysl mé celé práce, aby se divadlo dostalo do povědomí mladých lidí a tradice žila dál. Tím příkladem je divadlo Hop- Hop ZUŠ Ostrov, kteří získali doporučení na přehlídku Mladá scéna Ústí nad Labem. Je úžasné, jak se mladí dokáží vybičovat a sehrát skvělé divadlo,“ uvedla Mužíková.

Na národní finále v jihočeské Volyni bylo nominováno Divadelní studio D 3 Karlovy Vary s představením Srnky a doporučení získalo divadlo Žumbera, tvůrčí skupina Skoronarváno s představením Fridy.

Přejezd přes louži na Špičáku.
PODÍVEJTE SE: Louži si užila tisícovka diváků a 48 jezdců