Tělovýchovná jednota – Jezdecký klub Klatovy-Luby tam pořádala 56. ročník jezdeckých závodů „Cena Klatov 2015 – Memoriál Tomislava Vodičky a Miroslava Urbana". Tyto jezdecké závody byly zároveň 2. kolem Klatovského poháru dětí, juniorů a mladých jezdců a na předních příčkách v některých kategoriích se umístili jezdci z Klatovska.

Výsledky – sobota

Skoková soutěž „ZP" – soutěž pro pony (4 závodníci): 1. Kateřina Hrachová a ALAN (JK Farma Moulisových), 2. Barbora Moulisová a LIMETREE MOSSY (JK Farma Moulisových), 3. Eliška Šimková a RÓZA (JK Staré Sedlo)

Skoková soutěž st. Z, otevřená soutěž, limitovaný čas (37 závodníků): 1. Anna Vitáková a ŠVARNÁ (Jezdecká škola Kozolupy), 2. Lucie Rýdlová a CHULO X (Jezdecký klub chovu koní Bernartice), 3. Adéla Císařová a FIVITAS DEI (JK Svobodných pánů a paní ze šumavských plání)

Skoková soutěž st. ZL, otevřená soutěž na čas, bez rozeskakování (37 závodníků): 1. Bohdana Šindlerová a HADENKA VAN HET NETEHOF (Sportovní stáj Smaha Dýšina), 2. Irena Dytrychová a KEFALONIA (Jezdecká stáj Zhoř), 3. Jaroslav Kůst a ESPERANO (Jezdecká společnost Domažlice)

Skoková soutěž L*, otevřená soutěž, návazné rozeskakování (26 závodníků): 1. Gabriela Hladíková a DELAWI (TJ Jezdecký klub Klatovy-Luby), 2. Kristýna Hofmeisterová a APOLLO 7 (Pavel Zahoř), 3. Luděk Smaha a LARGO (Sportovní stáj Smaha Dýšina)

Skoková soutěž st. S*, otevřená soutěž (13 závodníků): 1. Luděk Smaha a ATHOS 17 (Sportovní stáj Smaha Dýšina), 2. Michala Hanuščinová Michala a LARGO 12 (Jezdecký klub Slavia VŠ Plzeň, o. s.), 3. Kamila Singrová a FALKO 10 (Jezdecká společnost Dobřany)

Výsledky – neděle

Skoková soutěž st. ZL, otevřená soutěž na čas, bez rozeskakování (13 závodníků): 1. Lenka Bartlová a CATANIE (TJ Jezdecký klub Klatovy-Luby), 2. Pavel Zahoř a ARISTO GRAND (Pavel Zahoř), 3. Kristýna Hofmeisterová a JASNĚNKA (Pavel Zahoř)

Skoková soutěž st. L**, otevřená soutěž s návazným rozeskakováním (19 závodníků): 1. Gabriela Hladíková a DELAWI (TJ Jezdecký klub Klatovy-Luby), 2. Kristýna Hofmeisterová a APOLLO 7 (Pavel Zahoř), 3. Kamila Singrová a FALKO 10 (Jezdecká společnost Dobřany)

Skoková soutěž st. S**, otevřená soutěž (22 závodníků): 1. Luděk Smaha a HAMILTON (Sportovní stáj Smaha Dýšina), 2. Tomáš Navrátil a LAURO STAR (TJ Sokol hřebčinec Písek), 3. Štěpán Šebelka a ZUGATTI (Jezdecká stáj Rančice)

Skoková soutěž st. ST*, jednokolová soutěž s finále (17 závodníků): 1. Matěj Kotalík a CASSINO-B (Stáj Dita Opalice), 2. Luděk Smaha a BALOU 1 (Sportovní stáj Smaha Dýšina), 3. Štěpán Šebelka a ZUGATTI (Jezdecká stáj Rančice).