Už v 5.45 hodin havaroval mezi obcemi Boubín a Hejná 23letý mladík z Chanovicka, který řídil Renault Mégane Scénic. „Po projetí mírné levotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy profilu komunikace a dle svého vyjádření ještě usnul. Vyjel nejprve vpravo a poté vlevo mimo komunikaci, kde narazil do opěrné zdi nemovitosti," popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Brožová. „Muž byl s úrazem hlavy a hrudníku převezen do sušické nemocnice," doplnila krajská mluvčí zdravotnické záchranné služby Lenka Ptáčková.

Před polednem pak vyjížděli záchranáři na silnici mezi Špičákem a Nýrskem, kde 60letá motorkářka nezvládla svůj motocykl tovární značky Suzuki. „Při projíždění nepřehledné levotočivé zatáčky vjela s motocyklem na pravou krajnici, kde se nacházel štěrk. Vlivem toho nezvládla řízení a vjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila do meze silničního příkopu. Celou tuto situaci popsal její manžel jedoucí na motocyklu za ní," uvedla Brožová. Motorkářka, která si zlomila ruku a poranila rameno, byla sanitkou odvezena do nemocnice v SRN. Škoda na motocyklu byla vyčíslena na 40 tisíc korun.

Ke třetí nehodě vyjížděli policisté hodinu po půlnoci. „Řidiči z obce u Nýrska, ročník 1982, jedoucímu s osobním automobilem Mercedes Benz po silnici ze směru od Chudenína na Všeruby, z pravého silničního příkopu v lesním úseku před vozidlo vběhla lesní zvěř – daněla. Řidič ve snaze zabránit střetu strhl řízení vozidla vlevo a vyjel vlevo mimo vozovku, kde narazil do silničního příkopu," informovala Brožová a dodala, že škoda na vozidle byla vyčíslena na jeden milion korun.

Ve všech třech případech byla dechová zkouška negativní.