Dosavadní výsledková bilance hokejistů SHC Klatovy ve II. lize, skupině Západ je žalostná. Po sedmi zápasech mají na svém kontě pouhé dva body a ještě nevyhráli.

Po posledním prohraném utkání v sobotu v Moravských Budějovicích (2:6) uvedl jeden z klatovských trenérů Lukáš Zdrha, že někteří hráči zápasu nedali sto procent, takže do příštího zápasu nenastoupí a že šanci dostanou draví junioři.

Tento zápas se hraje v sobotu 25. října na klatovském zimní stadionu a domácí v něm hostí od 17.30 hodin nepříjemný Sokolov. 

Konkrétní změny v sestavě však nejsou dosud známy. „Do utkání nastoupíme se čtyřmi formacemi, které doznají změn. O těch rozhodneme těsně před sobotním zápasem. Půjde o změny ve složení jednotlivých pětek, a to útočníků i obránců," informoval v pátek Deník klatovský trenér Radek Mužík, který dodal, že i když je Sokolov hodně těžký soupeř, mužstvo se o body rozhodně popere. „Kluci chodili poctivě celý týden na tréninky, takže snad to konečně urveme," dodal Mužík.

Výsledkovou krizi také řeší vedení HC Klatovy. „Děláme analýzy, dáváme to dohromady, takže uvidíme, jak to bude dál. Něco připravujeme, ale zatím žádná konkrétní řešení nejsou," uvedl prezident HC Klatovy Václav Šimek.