Přestože měli prakticky po celý zápas s Radobyčicemi náskok, nakonec ho neudrželi. Malé Vísce k vítězství nepomohly ani čtyři góly Davida Kotěšovce.

HC Radobyčice – TJ Malá Víska 6:6

Hosté začali skvěle, po 44 sekundách vstřelil Kotěšovec po úniku první gól. Malá Víska pokračovala v náporu a soupeře zaskočila ve 4. minutě, kdy Kotěšovec zvýšil na 2:0. Domácí se s tím nechtěli smířit, zabrali a v 5. minutě snížili na 1:2. Malá Víska se trápila a dělala chyby v obraně, čehož domácí využili a v 11. minutě vyrovnali na 2:2. Do konce první třetiny se podařilo hostům zvýšit gólem Kotěšovce na 3:2, a tímto výsledkem skončila i první třetina.

Do druhé třetiny vstoupila Malá Víska hned dvěma góly a to Kotěšovce a Zhvakina. Zdálo se, že hosté mají zápas pod kontrolou, ale začali špatně bránit a Radobyčice je v obranném pásmu několikrát přečíslily a dvěma góly snížily na 4:5.

Ve třetí třetině měl domácí tým větší převahu, ale Víska dokázala po góle Stanislava Šimsy zvýšit na 4:6. Jenže domácím se podařilo dvakrát skórovat a srovnat výsledek na 6:6. V závěru třetí třetiny měl obrovskou šanci hostující Fait který nedokázal radobyčského brankáře překonat, a tak utkání skončilo remízou. V bráně hostů se představil druhý gólman Pavel Sika, který dopomohl k remíze svými zákroky.

Třetiny: 2:3, 2:2, 2:1. Branky a nahrávky Malé Vísky: Kotěšovec 4, Zhvakin, Šimsa (Hanák 2, Papoušek)

Sestava Malé Vísky: Sika, Papoušek, K. Kuželík, Kotěšovec, Zhvakin, Fait, Král, Šimsa, Hanák, Král, Papoušek, Davídek.

V 5. kolo se hokejisté Malé Vísky představí na klatovském zimním stadionu. V neděli ve 13.30 hodin změří síly s SKP Rokycany, loňským soupeřem klatovského béčka v krajské lize.