Klatovské áčko nejdřív na domácím hřišti porazilo Přeštice 1:0, a potom jelo fandit béčku, postupujícímu do okresního přeboru, do Měcholup. Klatovy B tam vyhrály 4:2.

Poté se hráči vrátili na klatovské hřiště na Rozvoji, aby se rozloučili se sezonou i trenérem áčka Lubomírem Vašicou, pro kterého byl duel s Přešticemi posledním na klatovské lavičce.

„Končím tu po třech letech a budu na Klatovy vzpomínat v dobrém. Hlavně nezapomenu na spolupráci s Romanem Vonáškem, když jsme tu začínali budovat kádr. Pak přicházeli další hráči a mužstvo šlo nahoru. Překvapením byl už první ročník v přeboru po postupu, když jsme skončili čtvrtí. Nyní jsme měli cíl skončit do třetího místa, to jsme si splnili, takže spokojenost. Po mužstvu se mi bude samozřejmě stýskat, je tu dobrá parta. Myslím, že jsme tu společně něco dokázali vytvořit, některé kluky jsme výkonnostně posunuli trošku nahoru. Takže odcházím spokojený," řekl Deníku Vašica s tím, že plány zatím žádné nemá. „Uvidím, jestli se někdo ozve," dodal.

Kromě trenéra v klatovském týmu podle informací Deníku neuvidíme ani Zdeňka Hanzlíka, Jana Dytrta, Petra Bekeho a Jiřího Moravce.