Ty se po výhře v Horažďovicích odpoutaly ode dna tabulky a v případě dalšího úspěchu doma si mohou polepšit. Zajímavý vývoj slibuje 1. B třída, kde se po každém kole střídá lídr tabulky. Podobně je tomu i v okresním přeboru.

Začátek zápasů je, pokud není uvedeno jinak, v 16.30 hodin.

SOBOTA 21. ZÁŘÍ

DIVIZE – SKUPINA A

ZČE Plzeň – Sušice (10.15). Oba celky jsou na tom v tabulce přibližně stejně. Domácí mají dva body, protože uhráli o jednu remízu víc než Sušice. Mužstva disponují velmi mladými hráči, vyznávají útočný, otevřený fotbal, což signalizuje, že to bude boj.

KRAJSKÝ PŘEBOR

Bolevec – Klatovy. Bolevec po dvou výhrách doma, kdy zatížil konto soupeřů čtyřmi góly, nyní sám čtyři branky inkasoval na půdě Chotíkova. Klatovy mají zase co napravovat z nepříliš vydařeného zápasu doma.

1. A TŘÍDA

Město Touškov – Svéradice. Hosté zajíždějí na hřiště posledního v tabulce. Pokud tam neuspějí – jako na jaře, kdy prohráli 2:3 – znamenalo by to pro Svéradice další komplikace na velmi vyrovnaném konci tabulky, od kterého je dělí tři body.

Žihle – Mochtín. Domácí překvapili výhrou v minulém kole v Chlumčanech a uzavírají s devíti body první polovinu tabulky. Mochtín má o tři body více a střelecky je při chuti, stejně jako domácí. Žihle zatím ve dvou vítězných zápasech zatížila konto soupeřů deseti góly.

1. B TŘÍDA – SKUPINA B

Horažďovice B – Starý Smolivec. Hosté, kteří v minulém ročníku zachraňovali účast v 1. B třídě, jsou v současné době v lepší polovině tabulky, ale z Horažďovic by se měli vrátit s prázdnou. V opačném případě by to pro domácího nováčka znamenalo další komplikace.

Starý Plzenec – Strážov. Domácí nováček soutěže, který drží svoji neporazitelnost, nastupuje v roli lídra tabulky.

Měčín – Žichovice (14.00). V minulém kole Měčín i Žichovice remizovaly, přičemž na rozdíl od domácích stála Žichovice prohra na penalty první místo. Poslední měření sil před rokem v Měčíně dopadlo lépe pro domácí, kteří vyhráli 4:1.

Dlouhá Ves – Pačejov. Hosté mají šest bodů, domácí dva, a to určuje charakter zápasu.

Hradešice – Rapid Plzeň B (16.00). Hradešičtí jdou do utkání s vědomím, že se nemůže opakovat další výpadek jako v případě prohry doma s Pačejovem. To by jejich úspěch v Žichovicích, odkud přivezli dva body, pokazilo.

OKRESNÍ PŘEBOR MUŽŮ

Vrhaveč – Luby B, Hrádek – Bolešiny, Janovice – Nezamyslice, Švihov – Malý Bor

III. TŘÍDA

Velké Hydčice – Kašperské Hory, Žihobce – Bezděkov

IV. TŘÍDA – SKUPINA A

Dešenice – Dlažov, Nýrsko B – Měcholupy B (15.00), Křenice – Spůle

IV. TŘÍDA – SKUPINA B

Budětice – Hory Matky Boží (16.00, hř. Rabí), Myslív – Soběšice, Kolinec – Hrádek B, Kvasetice – Pačejov B

NEDĚLE 22. ZÁŘÍ

KRAJSKÝ PŘEBOR

Luby – Rapid Plzeň. Hosté venku na podzim ještě o bod nezavadili, domácí jsou na tom již lépe. Bilanci si vylepšili ziskem tří bodů v Horažďovicích. Navnaděni tímto úspěchem i vědomím, že s Rapidem jim to doma vychází, měli by jít aktivní hrou vstříc dalšímu plnému bodovému zisku.

Koloveč – Horažďovice (16.00). Domácí jsou po výhře v Domažlicích jediní v tabulce bez prohry. Také proto jdou do zápasu se soupeřem, se kterým se v minulém ročníku přetahovali o celkové prvenství, v roli favorita. Před rokem doma Koloveč vyhrála 2:1.

1. A TŘÍDA

Křimice – Nýrsko. Domácí se opět vrátili do 1. A třídy. Návrat je to zatím úspěšný, a to hlavně díky výsledkům doma, kde získali všech sedm bodů.

OKRESNÍ PŘEBOR MUŽŮ

Běšiny – Velký Bor (15.00), Sušice B – Železná Ruda, Klatovy B – Chanovice

III. TŘÍDA

Mochtín B – Hradešice B, Měcholupy – Hartmanice, Janovice B – Týnec, Strážov B – Nalžovské Hory (16.00), Svéradice B – Velhartice (16.00)

IV. TŘÍDA – SKUPINA A

Neznašovy – Železná Ruda B (16.00), Vrhaveč B – Měčín B, Bezděkov B – Ježovy

IV. TŘÍDA – SKUPINA B

Zavlekov – Milčice (15.00), Veřechov – Sušice C (15.00)

Miroslav Sedlmaier